Играјте казино Sweet Bonanza Pin-Up

Pragmatic Play и IGT's Sweet Bonanza Pin-Up се сочни слотови кои имаат решетка од 6×5. Слот има RTP од 96.51% и максимална победа од 21.250x вашиот stake. Слот е преполн со функции како што се множители, каскадни победи и бонус игра.

Содржини

Pin up Casino Review

Come join us at Pin-up Casino, where you can enjoy a vast selection of games from some of the best providers around – including NetEnt, Microgaming, Play’n GO and Endorphina. Available in multiple languages to cater for international players and accessible instantly via web browser or mobile device, this online casino is fully licensed by the Government of Curacao so you can guarantee secure play with peace of mind!

🎰 Casino name: Pin-Up казино
💼 Owner: Carletta N.V.
🗓 Established: 2016
✅ License: Curaçao (GCB)
💵 Bonus: 100% up to €500
↪ Min. deposit: €10
↩ Min. withdrawal: €15

Sweet Bonanza Pin Up со неограничена бесплатна игра

Sweet Bonanza е слот машина со демо верзија достапна на веб-страницата на казиното Pin-Up. Ова имплицира дека со избирање Демо во прегледот на слотот

Може да се научат правилата на играта, како функционира и бонус кругови благодарение на демо-режимот.

Sweet Bonanza Pin Up

Sweet Bonanza Pin Up

Pin Up Sweet Bonanza Дизајн на игри

Sweet Bonanza е слот со слатки слатки. Корисникот ќе биде пречекан со Candyland заднина која е добро дизајнирана, со макари кои се вртат и се полни со разни видови слатки.

Јаболка, лижавчиња, захаросани срца, сливи и бобинки се достапни. Дизајнот на слотот се заснова на овој концепт: плејада на светли и живописни нијанси, што му дава прекрасен изглед.

Механичарот за плаќање на сите начини, попознат како Cluster Pays, го користи Sweet Bonanza.

Тоа значи дека нема линии за плаќање и добивките започнуваат кога има најмалку 8 исти симболи соседни еден до друг хоризонтално или вертикално.

Механиката на кластерот на слотот го олеснува формирањето победи.

Слот Sweet Bonanza има бонус игра која се активира со 4 или повеќе расфрлања. Во бонус играта, играчот добива 10 бесплатни вртења и множител кој започнува од 1x и може да достигне до 100x. Бесплатните вртења може повторно да се активираат ако се појават 3 или повеќе распрснувачи за време на функцијата.

Мултипликаторите се достапни и во Sweet Bonanza. Може да се додели множител 2x, 3x, 4x, 5x или 8x по победа. Доколку има повеќе од еден множител, тие ќе се сумираат и ќе се применат на добивките. На пример, ако добиете множител 2x и 3x, вашите добивки ќе се помножат со 6x.

Каскадни победи се достапни и во Sweet Bonanza. Откако ќе се случи победа, симболите што ја формираа победата ќе експлодираат и нови симболи ќе паднат на нивно место. Ова ви дава шанса да формирате нови победи без повторно да ги вртите ролните. Функцијата за каскадни победи ќе продолжи се додека се формираат нови победи.

Pin Up Sweet Bonanza

Pin Up Sweet Bonanza

Како да победите на Sweet Bonanza Pin Up?

Категоријата за коцкање е украсена со 30 икони на позадина на планини со вафли, патишта од бел слез и река со милкшејк. Копчињата за контрола на играта се наоѓаат под оваа прекрасна убавица.

Играта започнува со тркалезниот клуч, кој има круна. До панелот за поставки на понудата се пристапува со притискање на копчињата за зголемување или намалување до него. Можете да обложите до 10 монети на слотот Sweet Bonanza, со вредности кои се движат од 1 до 50 центи.

Валутата може да се разликува, во зависност од локацијата. Оваа икона отвора прозорец каде што можете да вклучите брзи вртења, да го менувате звукот и други поставки. Правилата на Тасев биле Bonanza се накратко опишани во областа за информации.

Прашалникот во долниот лев агол отвора целосен опис на правилата Sweet Bonanza.

Репродуцирајте Sweet Bonanza Pin UP

Репродуцирајте Sweet Bonanza Pin UP

Правила Sweet Bonanza

Тркалезното копче од десната страна започнува со едно вртење Sweet Bonanza. Ако кликнете на најмалку 3 исти симболи, тие ќе исчезнат и на нивно место ќе дојдат нови, кои можат да создадат дополнителни комбинации. Ако тоа се случи, вашата исплата од Sweet Bonanza ќе биде уште поголема!

Веднаш штом ќе ги активирате сите 30 линии, се појавуваат најголеми шанси да го достигнете џекпотот Sweet Bonanza!

Имајте на ум дека автоматот Sweet Bonanza Pin Up е многу испарлив, затоа не се обесхрабрувајте ако е потребно време за да постигнете голема победа. Само продолжете да вртите и на крајот, ќе бидете наградени за вашето трпение.

Sweet Bonanza RTP е 96,51%.

Овој број Sweet Bonanza Pin Up значи дека за секои $100 што ќе ги обложите, може да очекувате да освоите $96,51 во просек.

Фреквенцијата на удари Sweet Bonanza е околу 21,28%. Ова значи дека, во просек, победата ќе се случи еднаш на секои 4 до 5 вртења.

Pin Up казино

Pin Up казино

Pin up Online Games

Pin Up Casino offers the perfect way to relish all your beloved games from the comfort of your own abode. From slots, table games and jackpots – there’s something for everyone on this platform! With exceptional graphics and sound effects, you’ll feel like you’ve stepped into a real casino environment! So what are you waiting for? Get gaming with Pin Up today!

Pin up Mobile App

Pin Up mobile app is the perfect way to stay updated on everything you’re interested in! With its user-friendly interface, speedy response time, and convenient navigation features, it’s never been easier for users to access their favorite products or services. Searching for items near you? Done! Purchasing digital goods from inside the app? Piece of cake! Pin Up has changed the game by giving people a simple solution that allows them to keep up with all of their current trends as well as discover new favorites right at home – no need leave your own comfort zone anymore.

Pin up Banking Options

Pin Up Casino offers a wide range of banking options to its customers, including Visa, Mastercard and American Express credit/debit cards, e-wallets such as Skrill, Neteller and EcoPayz, as well as other methods such as bank transfer and cryptocurrencies. All deposits are instantly credited to your account and you can start playing your favorite games right away! Withdrawals are also processed quickly and you’ll receive your money within a few days depending on the method chosen.

Pin up Customer Support

Pin Up Casino takes great pride in providing excellent customer service. The professional and friendly customer support team is available 24/7 to answer any questions or concerns players may have regarding the casino, its games, bonuses, and banking options. Players can contact the customer service team via live chat, email or telephone.

The support team can also be contacted in multiple languages, making it easy for international customers to obtain help. Pin Up Casino also provides a comprehensive FAQ section where players can find answers to their most common questions.

Pin Up Money Game

Pin Up Money Game

Deposits and Withdrawal Limits of Pin up Casino

At Pin Up Casino, deposits and withdrawals are made easy. Players can fund their accounts using a variety of methods, including Visa, Mastercard, American Express credit/debit cards, e-wallets (Skrill, Neteller and EcoPayz) as well as other methods such as bank transfer and cryptocurrencies. All deposits are instantly credited to your account and you can start playing your favorite games right away! Withdrawals are also processed quickly, with most arriving within 3-5 business days depending on the method chosen. The minimum deposit amount is €10 and the maximum withdrawal amount per transaction is €5000. Pin Up Casino does not impose any fees for deposits or withdrawals.

Bonus for Pin up Sweet Bonanza Players

Pin Up Sweet Bonanza players now have the chance to get a bonus of +120% and 250 free spins. This amazing offer is available exclusively for players who sign up for the casino and make a deposit. The bonus can be used to play on any Sweet Bonanza slot game and can be used to increase your chances of winning big! The free spins will also give you more opportunities to win, so don’t miss out on this great offer!

Sweet Bonanza Pin up – How to Play

Sweet Bonanza Pin Up is a thrilling slot game that combines classic symbols with innovative and exciting features. The game is composed of 6 reels and up to 117,649 ways to win! When you spin the reels, you’ll be trying to match symbols in clusters of at least four or more in order to score a win.

Account Registration

  1. Visit the Pin Up Casino website and click on the “Sign Up” button.
  2. Enter your personal information such as name, address, email and phone number into the registration form.
  3. Choose a secure password for your account that meets all of the security requirements set by Pin Up Casino.
  4. Agree to the Terms & Conditions of using Pin Up Casino’s services by ticking off the corresponding box on the registration page.
  5. Click on “Register” to complete your account registration process at Pin Up Casino!

Account Login

  1. Visit the Pin Up Casino website and click on the “Login” button.
  2. Enter your username or email address and password into the login form.
  3. Click on “Login” to access your account at Pin Up Casino!
  4. If you have forgotten either your username/email address or password, click on the ‘Forgot Password?’ link for assistance in recovering them.
pin up online game

Pin Up Online Game

Make Deposit and Withdraw Winnings

Making deposits and withdrawals at Pin Up Casino are easy and convenient. To make a deposit, players simply need to click on the “Deposit” button or link found within the casino website. From here, they can select their preferred payment method and enter the desired amount they wish to transfer. Once this is done, all deposits are instantly credited to the player’s account.

Withdrawals can be made by clicking on the “Withdrawal” button or link found within the casino website. Players will then need to select their preferred payment method and enter the desired amount they wish to transfer. The funds should arrive in the player’s account within 3-5 business days, depending on the method chosen.

Start Playing Sweet Bonanza on Pin up Casino

Playing Sweet Bonanza on Pin Up Casino is a thrilling and exciting experience for players of all levels. The game is designed to provide an immersive experience for both new and experienced players alike, featuring a unique combination of classic symbols and innovative features. To start playing Sweet Bonanza on Pin Up Casino, all you need to do is create an account, make a deposit, and start spinning the reels!

How to Play Sweet Bonanza Pin up on Mobile Phone

Playing Sweet Bonanza Pin up on a mobile phone is an incredibly convenient and thrilling experience. Players will be able to access the game from the comfort of their own home or wherever they may be, thanks to the optimized version for mobile phones. All you need to do is download the Pin Up Sweet Bonanza app from your phone’s respective app store, log in to your account and start spinning!

Заклучок за преглед на слот Pin Up Sweet Bonanza

Сметаме дека слотот Sweet Bonanza Pin-UP е одлична игра и за почетници и за искусни играчи. Демо режимот е особено корисен за оние кои се нови во слотови бидејќи ви овозможува да ја почувствувате играта без да ризикувате вистински пари.

Механичарот за плаќања на кластерот го олеснува формирањето на победи, а функциите за множители и каскадни добивки ви даваат шанса уште повеќе да ги зголемите вашите добивки. Sweet Bonanza RTP е исто така доста висок, што значи дека имате добри шанси да освоите повеќе отколку што вложивте.

Значи, ако барате слот машина Sweet Bonanza што е и лесна за играње и има потенцијал за големи победи, тогаш препорачуваме да го проверите Sweet Bonanza Pin-UP.

Игра Sweet Bonanza Игра Pin Up

Игра Sweet Bonanza Игра Pin Up

Најчесто поставувани прашања

Дали е достапен Sweet Bonanza Pin Up за играње за вистински пари?

Да, Sweet Bonanza е достапен за играње и за вистински пари и за бесплатно. За да играте за вистински пари, ќе треба да се регистрирате во онлајн казино и да направите депозит.

Може ли да играм Sweet Bonanza на мојот мобилен телефон?

Да, Sweet Bonanza е достапен за репродукција и на мобилни и на десктоп уреди.

Што е Sweet Bonanza RTP?

Sweet Bonanza RTP е 96,51%. Ова значи дека за секои $100 што ќе ги обложите, може да очекувате да освоите $96,51 во просек.

Која е фреквенцијата на удари Sweet Bonanza?

Фреквенцијата на удари Sweet Bonanza е околу 21,28%. Ова значи дека, во просек, победата ќе се случи еднаш на секои 4 до 5 вртења.

Што е џекпот Sweet Bonanza?

Џекпотот Sweet Bonanza е 10.000 пати повеќе од вашиот stake. Ова значи дека може да освоите до $1,000,000 ако играте со максималните stake од $100.

Како да освојам џекпот Sweet Bonanza?

За да го освоите џекпотот Sweet Bonanza, треба да поставите 5 симболи Sweet Bonanza на линијата за плаќање. Овие симболи се најплатените во играта и ќе ве наградат со 10.000 пати повеќе од вашиот stake.

mk_MKMacedonian